headerpattern
headerfoto
contact contact

See you soon

Roxx Oogzorg. Uw oogzorgspecialist en opticien in Brielle.

Roxx oogzorg is ontstaan vanuit passie voor het optiekvak. Het leveren van de beste oogzorg en het zorgen voor een kijkoplossing die perfect is afgestemd op uw persoonlijke situatie staan bij ons centraal. Alle oogonderzoeken worden gedaan door vakkundig en gediplomeerd personeel.

Gastvrije omgeving

Uitstekende service in een gastvrije omgeving is voor ons daarbij vanzelfsprekend. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen en onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen te bekijken. Ook staan wij voor u klaar bij vragen over kijkoplossingen of de gezondheid van uw ogen.

“Ruim 15 jaar geleden heb ik mijn eerste stappen gezet in de optiekbranche. Tijdens en na mijn studies heb ik veel kennis opgedaan bij diverse goed aangeschreven opticiens in de regio. Mijn oogheelkundige stage heb ik gelopen in het Oogziekenhuis in Rotterdam. Hier ben ik na mijn stage werkzaam gebleven. Zodoende heb ik ook ervaringen opgedaan m.b.t. refractiechirurgie in de Focus Kliniek. Het starten van Roxx Oogzorg is een droom die uitkomt!”

Roxanne van der Knaap – van Driel