headerpattern
headerfoto
contact contact

Oogzorg

De gezondheid van uw ogen

Naast een nauwkeurige bepaling van de afwijking (sterkte) van uw ogen kunnen wij de algehele gezondheid van uw ogen onderzoeken. Zo kunnen oogproblemen en -aandoeningen vroegtijdig worden ontdekt. Denk daarbij aan:

  • Staar (Cataract)
  • Verhoogde oogdruk (Glaucoom)
  • Maculadegeneratie
  • Netvliesafwijkingen bij diabeten

Oogklachten

Tegenwoordig kijken we veelvuldig en langer op uiteenlopende beeldschermen, zitten we vaker in ruimtes met airconditioning en vertoeven regelmatig onbeschermd in de zon. Dit alles komt niet ten goede van de gezondheid van onze ogen en kan leiden tot klachten en/of schade aan uw ogen. Afhankelijk van de uitkomst van een oogmeting kunnen wij aanvullend onderzoek adviseren.

Bij oogklachten als wazig zien, vermoeidheid, het zien van vlekken of flitsen, hoofdpijn, droge -, rode-, branderige of jeukende ogen kunnen wij u van dienst zijn met de nieuwste specialistische apparatuur en kennis om de mogelijke oorzaak van oog klachten te achterhalen. Neem gerust vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak maken in.

Voor diabetespatienten

Bij diabetespatiënten kunnen wij in samenwerking met de huisarts het netvlies periodiek controleren.

Certificeringen

Veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook volledig gecertificeerd voor alle onderzoeken en scholen ons regelmatig bij. Daarnaast zijn we aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en werken nauw samen met de oogartsen in de regio.

logos-branche